Edicte del 11-12-2013 pel qual s’obre el termini de la tercera convocatòria per a la presentació de les sol·licituds d’adjudicació d’habitatges en règim de venda per a joves a Arinsal.

Edicte

El Comú de la Massana, dins el marc de la política d’habitatges assequibles per a joves, en la sessió de Junta de Govern que va tenir lloc el passat 11 de desembre de 2013, va acordar obrir el termini de la tercera convocatòria per a la presentació de les sol·licituds d’adjudicació d’habitatges en règim de venda per a joves.

Totes les persones interessades en l’adjudicació d’un d’aquests pisos podran retirar les sol·licituds a l’Àrea de Socials i al Servei de Tràmits del Comú de la Massana.

Les sol·licituds hauran de ser lliurades degudament complimentades, abans del dia 27 de març de 2014 a les 12:00 hores al servei de Tràmits del Comú de la Massana, amb la documentació que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR