Ordinació de l' 1-8-2022 de prohibició de l' accés rodat al territori indivís i d' administració conjunta de les parròquies d' Andorra la Vella i d' Escaldes-Engordany situat a la Vall del Madriu-Perafita-Claror.

Fecha de publicación03 Agosto 2022
Fecha01 Agosto 2022
Número de Gaceta94
SecciónActes que afecten diverses parròquies
QXO20220801_09_15_14

Ordinació

Ordinació de l' 1-8-2022 de prohibició de l' accés rodat al territori indivís i d' administració conjunta de les parròquies d' Andorra la Vella i d' Escaldes-Engordany situat a la Vall del Madriu-Perafita-Claror.

Exposició de motius

L' objecte d' aquesta ordinació és clarificar la voluntat conjunta dels dos comuns ' d' Andorra la Vella i d' Escaldes-Engordany- per tal de prohibir l' accés i la circulació de vehicles rodats, siguin o no aquests motoritzats, al territori indivís i d' administració conjunta de les dues parròquies.

Article primer

Constitueix el territori indivís i d' administració conjunta de les parròquies d' Andorra la Vella i Escaldes-Engordany aquell terreny de la Vall del Riu Madriu comprès entre el límit superior de la zona d' administració única d' Escaldes-Engordany, la trenca amb la parròquia d' Encamp, la frontera d' Espanya, i el perímetre oriental del projecte de Camp de neu d' Explotació conjunta definit en el Conveni amb número de protocol 1.135/88, firmat pels comuns de Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany en data 22-12-1987. Aquest territori va quedar materialitzat en el plànol annexat, mitjançant les lletres D, E, F, G, H, D definides en el Conveni número de protocol 1.541 del 14-06-1988 signat pels comuns d' Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

Article segon

1. Aquesta ordinació té per objectiu prohibir l' accés i la circulació de vehicles rodats, siguin o no motoritzats al territori indivís i d' administració conjunta de les dues parròquies ' Andorra la Vella i Escaldes-Engordany- situat a la Vall del Madriu-Perafita-Claror.

2. S' exclouen d' aquesta prohibició:

" Els vehicles dels serveis oficials de seguretat, sanitaris i de prevenció i extinció d' incendis.

" Els vehicles adscrits al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR