Ordinacions de data 26-2-2014 d’Arrestos de la parròquia de Canillo.

Ordinacions

Capítol I. Disposicions generals

Article 1

Estan prohibits en tot el territori de la Parròquia de Canillo els dipòsits a l’aire lliure de ferralla, deixalles i, en general, materials de restes d’obres, en instal·lacions o terrenys que no reuneixin les degudes condicions. El tancament d’aquestes instal·lacions o terrenys, ha de fer-se, de forma general, endreçadament i procurant i que l’impacte visual sigui mínim, sense perjudici del compliment de la normativa de construcció aplicable.

Abans de qualsevol actuació provisional en aquesta matèria caldrà presentar la sol·licitud de llicència urbanística, i obtenir la resolució favorable del comú, tot i atenent al que estableix l’article 134 i concordants de la LGOTU i normativa complementària.

Les infraccions a aquesta disposició comportaran la retirada immediata de la ferralla, deixalles i material dipositat al càrrec de l’infractor i, en cas d’incompliment, el Comú de Canillo efectuarà la retirada, anant totes les despeses a l’exclusiu càrrec de l’infractor, amb una sanció per l’import de 2.000 Euro, podent-se doblar aquest import en cas de reincidència.

Article 2

Sense perjudici de l’activitat dels serveis comunals, tot propietari roman obligat a treure i netejar la neu i el gel acumulats a la voravia que confronti amb la seva propietat i mantenir-la en les degudes condicions de circulació i utilització per a les persones i serveis.

Així mateix la obligació de seguretat es fa extensiva a la neu i gel acumulat als llosats, devent evitar la seva acumulació a fi d’evitar el perill que suposa per a les persones i vehicles.

A banda de la responsabilitat civil que s’escaigui, les infraccions a la present disposició seran sancionades amb una multa per l’import de 151 Euro per cada vegada que es produeixi la infracció, podent-se doblar aquest import en cas de reiteració en la infracció. A més el Comú de Canillo efectuarà la neteja de la voravia amb les despeses a càrrec de l’infractor.

Article 3

Cap vehicle, podrà romandre més de 48 hores consecutives estacionat al mateix lloc en la via pública, aparcament comunal gratuït o terreny comunal, llevat que estigui estacionat degudament i d’acord amb les condicions establertes per a les zones blaves. L’infractor serà sancionat amb 20 Euro i es retirarà el vehicle a càrrec del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR