Ordre ministerial del 31-5-2023 per la qual es delega la signatura dels actes administratius que són competència de diversos departaments adscrits al Ministeri de Justícia i Interior.

Fecha de publicación01 Junio 2023
Fecha31 Mayo 2023
Número de Gaceta73
SecciónGovern
GD20230531_11_00_10

Ordre ministerial

Ordre ministerial del 31-5-2023 per la qual es delega la signatura dels actes administratius que són competència de diversos departaments adscrits al Ministeri de Justícia i Interior.

Vista la Llei del Govern, del 15 de desembre del 2000;

Vist l' article 35 del Codi de l' Administració, del 29 de març de 1989, i les successives modificacions;

Vist el Decret 252/2023, del 31-5-2023, pel qual es fan públics el cessament, el nomenament i la ratificació de diversos directors del Ministeri de Justícia i Interior;

Atesa la necessitat d' alleugerir al màxim les gestions administratives;

La ministra de Justícia i Interior

Decideix

1. Delegar en la directora del Departament de Justícia i Interior, Sra. Sonia Maria Pérez Corchero, la signatura dels actes administratius referits a l' apartat 7 d' aquesta ordre ministerial que són competència del Departament de Justícia i Interior.

2. Delegar en el director adjunt del Departament de Policia i del Cos de Policia que hi està adscrit, Sr. Miquel Àngel Barbolla Airós, la signatura dels actes administratius referits a l' apartat 7 d' aquesta ordre ministerial que són competència del Departament de Policia i del Cos de Policia que hi està adscrit.

3. Delegar indistintament en el director i el director adjunt del Departament de Prevenció i Extinció d' Incendis i Salvaments i del Cos de Prevenció i Extinció d' Incendis i Salvaments que hi està adscrit, Sr. Jordi Farré Canelles i Sr. Jaume S'nchez Moro, respectivament, la signatura dels actes administratius referits a l' apartat 7 d' aquesta ordre ministerial que són competència del Departament de Prevenció i Extinció d' Incendis i Salvaments i del Cos de Prevenció i Extinció d' Incendis i Salvaments que hi està adscrit.

4. Delegar indistintament en el director i el director adjunt del Departament d' Institucions Penitenciàries i del Cos Penitenciari que hi està adscrit, Sr. Miquel Àngel Garcia Val i Sr. Carles Oferil Preciado, respectivament, la signatura dels actes administratius referits a l' apartat 7 d' aquesta ordre ministerial que són competència del Departament d' Institucions Penitenciàries i del Cos Penitenciari que hi està...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR