Edicte pel qual es publica el dipòsit dels estatuts del Sindicat Andorrà d’Agents Penitenciaris al Registre d’Organitzacions Sindicals, del 5 de maig del 2010.

Edicte

Vistos l’article 8 de la Llei 33/2008, del 18 de desembre, qualificada de llibertat sindical, i l’article 13 del Reglament del Registre d’Organitzacions Sindicals, del 22 de juliol del 2009, que disposen que el Registre d’Organitzacions Sindicals ha de fer públic el dipòsit dels estatuts o l’acte inscriptible al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra;

Es publica el dipòsit dels estatuts i la inscripció al Registre de l’organització sindical denominada: Sindicat Andorrà d’Agents Penitenciaris.

L’àmbit d’actuació territorial del Sindicat és el Principat d’Andorra.

El seu àmbit d’actuació funcional comprèn “la protecció, la promoció i la defensa dels interessos econòmics i socials de qualsevol agent del Cos Penitenciari sense cap grau professional, que presti els seus serveis al Centre Penitenciari, ja estigui en situació d’excedència, baixa laboral o jubilat”.

Promotors i signataris de l’acta de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR