Edicte del 24-6-2009 pel qual es convoca un concurs per cedir en arrendament el local situat a la planta cinquena de la torre del centre Caldea.

Edicte

Per acord de la Junta de Govern adoptat en la sessió de data 22 de juny de 2009, el Comú d’Escaldes-Engordany convoca un concurs públic per cedir en arrendament el local de la seva propietat situat a la planta cinquena de la torre del centre Caldea.

El procediment per l’adjudicació es farà de conformitat amb el que preveu l’article 92 i concordants del Codi de l’Administració.

Per participar al concurs, les persones o empreses interessades s’hauran d’adreçar a les oficines de la Secretaria General del Comú (casa comuna, 2ª planta, tel: 890852) per retirar el plec de bases i/o obtenir qualsevol informació complementària que vulguin requerir.

Les propostes s’hauran de formalitzar conforme al previst al plec de bases i presentar també a la Secretaria General...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR