Edicte del 18-07-11 pel qual es fa públic el concurs per dur a terme els treballs d’execució de les obres de Redistribució i arranjament dels vestuaris del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp - Projecte núm. 432.

Edicte

El Comú d’Encamp, per acord del Consell de Comú de data 7 de juliol de 2011, convoca un concurs públic per dur a terme els treballs d’execució d’obra de “Redistribució i arranjament dels vestuaris del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp - Projecte núm. 432”, mitjançant la modalitat de contractació ordinària i la forma d’adjudicació per concurs.

Les empreses consultores andorranes interessades a participar al concurs, poden retirar al despatx d’atenció al públic i tràmits de l’edifici administratiu del Comú d’Encamp, situat a la plaça dels Arínsols s/n d’Encamp, previ pagament de 117,20 euros, la documentació següent:

· Document 1: Plec de Clàusules Administratives Particulars

· Document 2: Plec de Prescripcions Tècniques Particulars

· Document 3: Quadre de preus unitaris

· Document 4: Pressupost

· Document 5: Memòria general

· Document 6: Plànols

· Document 7: Estudi de seguretat i salut

Les ofertes s’han de presentar en un sobre tancat on hi haurà de figurar de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR