Edicte de 12-01-2011 pel qual es convoca un concurs per procedir a la contractació d’un/a director/a per al Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra (CENMA) de l’Institut d’Estudis Andorrans (IEA).

Edicte

Es vol procedir a la contractació d’un/a director/a pel Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra (CENMA) de l’Institut d’Estudis Andorrans (IEA).

Les condicions que es tindran en compte per a l’atribució de la plaça són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament.

- Titulació universitària de 2n cicle en geologia o equivalent.

- Coneixement del medi físic d’Andorra i dels Pirineus.

- Provada experiència en el camp de la recerca, especialment en l’àmbit andorrà. Es valorarà que estigui en possessió del títol de doctor.

- Es tindrà en compte l’experiència en activitats de recerca i divulgació en el camp científic, les aptituds per comunicar-se oralment i per escrit de forma clara i concisa, i l’experiència docent.

- Coneixements de català, de castellà, de francès i d’anglès.

- Coneixements demostrats en el camp dels riscos naturals en funció de la feina que es sol·licita.

- Aptituds organitzatives i de lideratge d’equips de treball.

- Coneixements d’informàtica a nivell d’usuari.

- Es valorarà l’experiència professional relacionada amb el lloc de treball.

Les persones interessades han d’adreçar una sol·licitud a l’Institut d’Estudis Andorrans situat a l’Av. Rocafort 21-23, Ed. del Molí 3ª planta, de Sant Julià de Lòria, acompanyada del currículum...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR