Edicte B.A. del 14-06-2011 per notificar un aute al Sr. Julian Iñarra Iraegui i la Sra. Maria Florencia Gomensoro.

Edicte

Xavier Espot Zamora, batlle del Principat d’Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitat pel procediment abreujat i seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, l’entitat bancària Crèdit Andorrà, SA contra el Sr. Julian Iñarra Iraegui i la Sra. Maria Florencia Gomensoro, en data 30 de maig del 2011, ha recaigut l’aute en rebel·lia que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

“Decideix:

Donar lloc a les pretensions adduïdes per la representació processal de l’entitat bancària Crèdit Andorà, SA., part actora, en mèrits de l’escrit per ella presentat el dia 27 de maig del 2011, i travar en conseqüència embargament preventiu sobre els béns i drets propietat del Sr. Julian Iñarra Iraegui i la Sra. Maria Florencia Gomensoro, part defenent, a fi de garantir el pagament de la quantitat de 7611,53.-euros reclamada en concepte de principal, endemés d’aquella altra suma de 1370,00.-euros que s’assenyala prudencialment per a interessos i costes.”

Altrament pel present se’ls cita i emplaça per tal que el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR