Avís del 29-12-2010 per contractar un/a especialista de programa per a l’Institut d’estadística de la UNESCO (ISU) a Montreal (Canadà)

Avís

La Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO comunica que l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència, la Cultura i la Comunicació (UNESCO) vol procedir a la contractació d’un/a especialista de programa per a l’Institut d’estadística de la UNESCO (ISU) a Montreal (Canadà). L’Organització té interès que hi hagi candidatures femenines.

Càrrec: especialista de programa per a l’Institut d’estadística de la UNESCO (ISU) a Montreal (Canadà)

Titulació requerida: títol universitari (preferentment un Màster) en estadística o en una disciplina estretament relacionada.

Experiència: un mínim de set a deu anys d’experiència en estadístiques aplicades als analisis socials. Es valorarà una experiència d’un mínim de tres anys en el si d’una institució dels sistema de les Nacions Unides o d’un organisme similar o d’un ministeri.

Llengües: anglès i francès, domini excel·lent d’una i bons...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR