Correcció d’errata del 23-8-2013 per la qual s’han constatat diversos errors en l’avís pel qual s’adopten diverses mesures que afecten la circulació de vehicles els dies 7 i 8 de setembre del 2013, es torna a publicar íntegrament.

Correcció d’errata

Vist que s’han constatat diversos errors en l’avís pel qual s’adopten diverses mesures que afecten la circulació de vehicles els dies 7 i 8 de setembre del 2013, publicat al BOPA núm. 40, del 21-8-2013, es torna a publicar íntegrament.

“Avís

Amb motiu del pas pel Principat d’Andorra de la Vuelta Ciclista a Espanya 2013, s’han adoptat diverses mesures que afectaran la circulació de vehicles durant el dissabte 7 i el diumenge 8 de setembre.

Dissabte 7 de setembre: Etapa Bagà (Barcelona)–Andorra (collada de la Gallina / Santuari de Canòlich)

La circulació de vehicles quedarà interrompuda en cadascun dels trams viaris següents durant el pas dels corredors:

Frontera hispanoandorrana, CG-1, Sant Julià de Lòria, av. de Francesc Cairat, av. de Rocafort, rotonda de la Margineda, Santa Coloma, av. d’Enclar, av. de Santa Coloma, Andorra la Vella, av. del Príncep Benlloch, av. de Meritxell, Escaldes-Engordany, av. de Carlemany, av. Pont de la Tosca, CG-2, Encamp, av. de la Bartra, av. Joan Martí, av. François Mitterrand, Canillo, av. St. Joan de Caselles, El Tarter, Soldeu, Port d’Envalira, Pas de la Casa, av. Consell General, túnel d’Envalira, Soldeu, El Tarter, Canillo, av. St. Joan de Caselles, ctra. de Montaup (CS-240), ctra. del Coll d’Ordino (CS-340), Ordino, av. del Casamanya, av. del pont d’Ordino, La Massana, av. del Lloser, av. de St. Antoni, rotonda d’accés est al túnel de les Dos Valires, túnel de les Dos Valires, accés oest al túnel de les Dos Valires, ctra. d’Engolasters (CS-200), ctra. de la Comella (CS-101) i de la Plana, CG-1, av. de Salou, rotonda de la Margineda, rotonda d’Aixovall, CG-6, ctra. d’Os de Civís, Bixessarri i ctra. de Canòlich (CS-600).

La circulació es tancarà a partir del pas del cotxe pilot (del Servei de Policia) amb banderes vermelles i s’obrirà novament després del pas del motorista amb banderes verdes.

L’arribada de la caravana publicitària a la frontera hispanoandorrana es preveu a les 12.37 h.

L’arribada dels primers corredors a la frontera hispanoandorrana es preveu a les 13.56 h; a Sant Julià de Lòria a les 14.03 h; a Andorra la Vella a les 14.15 h; a Escaldes-Engordany a les 14.17 h; a Encamp a les 14.27 h; a Canillo a les 14.36 h; a Soldeu a les 15.50 h; al Pas de la Casa a les 15.16 h; al túnel d’Envalira a les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR