Edicte del 31-5-2012 pel qual es publica l’aprovació d’una permuta de terrenys i la declaració d’alienabilitat de franges de terreny comunal.

Edicte

En l’expedient promogut pel Sr. Jordi FARRAS FORNÉ sol·licitant la permuta d’unes franges de terreny comunal d’una superfície total de 45,70 m² amb altre terreny de propietat del Sr. Jordi FARRÀS FORNÉ i la Sra. Olga ROCA SERVENT d’una superfície de 50,78 m², tots ells situats a la partida d’Encodina a la Parròquia d’Ordino, el Comú d’Ordino, en la sessió de Consell de Comú de data 31 de maig de 2012, ha resolt:

Primer.- Aprovar la permuta de terrenys sol·licitada pel Sr. Jordi FARRÀS FORNÉ, mitjançant sol·licitud núm. 3016648 de data 30 d’agost de 2011.

Segon.- Declarar l’alienabilitat de les franges de terreny comunal d’una superfície total de 45,70 m² situades a Encodina i atorgar escriptura pública de permuta d’aquests terrenys amb la parcel·la de terreny propietat del Sr. Jordi FARRÀS FORNÉ i la Sra...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR