Decret del 12-12-2012 d’aprovació del pla d’estudis del programa de doctorat de la Universitat Oberta La Salle.

Decret d’aprovació del pla d’estudis del programa de doctorat de la Universitat Oberta La Salle

Exposició de motius

La Llei 12/2008, del 12 de juny, d’ordenació de l’ensenyament superior preveu en l’article 70 que el Govern d’Andorra aprova els plans d’estudis de cadascuna de les titulacions dels cicles que han de ser titulacions de caràcter estatal.

Les titulacions andorranes de caràcter estatal, d’acord amb els principis que regeixen l’Espai europeu d’ensenyament superior, s’estructuren en tres cicles: el primer cicle condueix al títol de bàtxelor, el segon cicle al de màster, i el tercer cicle al de doctor.

Tal com estableix l’article 1 de la Llei 86/2010, del 18 de novembre, d’autorització de la creació de la Universitat Oberta La Salle, el seu funcionament se sosté en els principis de l’ús de mètodes crítics en l’estudi de coneixements científics i filosòfics; la interrelació entre ensenyament i recerca; la mobilitat d’estudiants, professors i investigadors; la interdisciplinarietat; la cooperació nacional i internacional amb altres universitats, i la llibertat de càtedra, que es manifesta en la llibertat de docència, d’investigació i d’estudi.

Vist el pla d’estudis del programa de doctorat presentat per la Universitat Oberta La Salle;

Vist el Decret del 23 d’abril del 2008 de creació del títol de doctor;

Vista l’acreditació favorable del pla d’estudis del programa de doctorat de la Universitat Oberta La Salle, emesa per l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra;

El Govern, en la sessió del 12 de desembre del 2012, a proposta de la Universitat Oberta La Salle, i amb l’objectiu d’atorgar caràcter estatal al pla d’estudis presentat, ha aprovat aquest Decret amb el contingut següent:

Article únic

Segons preveu l’article 31.2 de la Llei 12/2008 d’ordenació de l’ensenyament superior, s’aprova el pla d’estudis del programa de doctorat de la Universitat Oberta La Salle, que entra en vigor l’endemà de ser publicat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.

Els detalls d’aquest pla d’estudis s’inclouen a l’annex 1.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Andorra la Vella, 12 de desembre del 2012

Antoni Martí Petit

Cap de Govern

Annex 1

Pla d’estudis del programa de doctorat de la Universitat Oberta La Salle

  1. Accés als estudis de doctorat

    Segons l’article 3 del l’article 3 del Decret del 30-04-2008, per accedir als ensenyaments de doctorat és necessari tenir un diploma estatal de màster o un altre diploma que confereixi el grau de màster, i que pertanyi a l’Espai europeu d’ensenyament superior, o un altre expressament declarat equivalent, i haver superat 300 crèdits europeus, pertanyents a un primer i segon cicle, o el seu equivalent.

  2. Modalitat de l’ensenyament

    La modalitat de preferència dels estudis de doctorat ha de ser virtual. Això no exclou la possibilitat de trobades presencials entre director de tesi i doctorand.

    Idioma vehicular dels estudis

    Els estudis de doctorat, ja que es basen en el diàleg fructífer entre director i doctorand, es faran en l’idioma amb què ambdós puguin comunicar-se de manera més efectiva.

    En la redacció de la memòria de la tesi doctoral i la defensa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR