Edicte del 4 de juny del 2014 per a la cobertura d’una plaça en el lloc de treball d’interventor delegat, adscrit a la Intervenció General del Ministeri de Finances i Funció Pública, com a agent de l’Administració de caràcter eventual.

Edicte

El Govern en la sessió del dia 4 de juny del 2014 va acordar la contractació d’un agent de l’Administració de caràcter eventual, per cobrir temporalment una plaça d’interventor delegat reservada a un funcionari i adscrit a la Intervenció General del Ministeri de Finances i Funció Pública. La relació laboral d’aquest personal amb l’Administració general ho serà amb caràcter eventual d’acord amb els termes previstos en l’article 4.3 de la Llei de la funció pública, i la durada del contracte ho serà d’acord amb els termes previstos en l’article 88 punt 1 de la Llei de la funció pública.

Amb l’ànim de donar a conèixer al màxim nombre possible d’interessats, es procedeix a publicar l’edicte per cobrir una plaça en el lloc de treball Interventor delegat, d’acord amb el plec de bases de la convocatòria.

Aquest lloc de treball correspon al nivell XII del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 34.548,67 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder optar a la convocatòria són:

- Nacionalitat andorrana o nacionals espanyols, francesos i portuguesos que tenen la condició d’agents de l’administració de caràcter indefinit i exerceixen una activitat al si del sector públic andorrà.

- Titulació d’ensenyament superior estatal de nivell 3 del MATES en economia o gestió i administració d’empreses reconeguda pel Departament d’Ensenyament Superior i Recerca.

- Experiència mínima de 4 anys en treballs d’auditoria en el sector privat o públic

- Estar en possessió del carnet de conduir tipus B-1, segons la Llei del codi de circulació vigent.

Els coneixements requerits per ocupar el lloc de treball són els següents:

- Domini del català.

- Coneixements del castellà, del francès i de l’anglès.

- Domini de les aplicacions informàtiques Word, i Excel, i coneixements de l’Access, Internet i PowerPoint.

- Formació específica en auditoria en el sector públic o privat.

- Es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR