Avís del 18 de setembre del 2013 de convocatòria ordinària a la prova oficial de batxillerat (POB) del sistema educatiu andorrà per als candidats lliures esportistes integrats al programa ARA, en l’àmbit de l’esquí.

Avís de convocatòria ordinària a la prova oficial de batxillerat (POB) del sistema educatiu andorrà per als candidats lliures esportistes integrats al programa ARA, en l’àmbit de l’esquí

D’acord amb l’article 45 de la Llei d’ordenament del sistema educatiu andorrà, del 9 de juny de 1994; amb el Decret d’ordenament del nivell educatiu de batxillerat del sistema educatiu andorrà, del 21 de novembre del 2007; amb el Decret, del 3 de març del 2010, de modificació del Decret d’ordenament del nivell de batxillerat del sistema educatiu andorrà, del 21 de novembre del 2007 i amb el Decret regulador de l’obtenció del títol de batxiller per a candidats lliures del 20 de març del 2013, es fa pública la convocatòria ordinària a la prova oficial de batxillerat (POB) del sistema educatiu andorrà per als candidats lliures esportistes integrats al programa ARA, en l’àmbit de l’esquí.

Requisits i accés

La realització de la prova oficial de batxillerat és un requisit indispensable per obtenir el títol de batxiller.

Accedeixen a la convocatòria ordinària de la prova oficial de batxillerat els candidats lliures esportistes integrats al programa ARA del Govern d’Andorra, en l’àmbit de l’esquí, que s’han presentat prèviament als exàmens organitzats per l’Escola Andorrana de batxillerat.

Convocatòria ordinària per a candidats lliures esportistes i exàmens de la prova oficial de batxillerat

La prova oficial de batxillerat s’estructura en tres blocs formats per un conjunt d’exàmens de la modalitat de batxillerat científic i tecnològic. El bloc 1 correspon als exàmens de llengua, els blocs 2 i 3 corresponen als exàmens de les assignatures específiques de la modalitat del batxillerat científic i tecnològic. Pel que fa al bloc 3, el candidat tria un dels tres exàmens proposats.

S’especifica, a continuació, la llista d’exàmens i el coeficient atribuït, la llengua, el tipus, el percentatge de puntuació i el dia i l’hora dels exàmens.

Batxillerat científic i tecnològic

Bloc 1

ExàmensCoefi-cientLlengua de l’examenTipus d’examenPercen-tatgeDia i hora de l’examen

Llengua catalana4catalanaescrit70%28 d’octubre de les 12 a les 15 h

oral30%25 d’octubre a hores convingudes per a cada candidat

Llengua anglesa2anglesaescrit

o bé oral100%29 d’octubre de les 12 a les 15 h (escrit)

25 d’octubre a hores convingudes per a cada candidat (oral)

Llengua castellana2castellanaescrit

o bé oral100%30 d’octubre de les 12 a les 15h (escrit)

25 d’octubre a hores convingudes per a cada candidat (oral)

Llengua francesa2francesaescrit

o bé oral100%28 d’octubre de les 16 a les 19 h (escrit)

25 d’octubre a hores convingudes per a cada candidat (oral)

El candidat decideix si vol passar els exàmens de llengua anglesa, francesa i castellana de manera escrita o oral. El candidat escull, com a mínim, un examen escrit i un altre d’oral.

Bloc 2

Matemàtiques5castellanaescrit100%28 d’octubre de les 8 a les 11 h

Física i química4francesaescrit100%29 d’octubre de les 8 a les 11 h

Bloc 3

Biologia 4catalanaescrit100%30 d’octubre de les 8 a les 11 h

Dibuix tècnic4catalanaescrit100%30 d’octubre de les 8 a les 11 h

Filosofia 4catalanaescrit100%30 d’octubre de les 8 a les 11 h

El candidat escull, del bloc 3, un examen dels que es proposen. El candidat lliure ha d’escollir la mateixa matèria a què s’ha presentat a l’examen de centre.

Tots els exàmens tenen lloc al Centre de Formació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR