Avís del 18-04-2012 pel qual es publiquen diversos polígons cadastrals del Quart de la Massana per a que els titulars de béns immobles inclosos en aquests, puguin examinar les dades i presentar al·legacions.

Avís

En el marc dels treballs d’elaboració del cadastre parroquial que s’estan realitzant, el Comú de La Massana, en aplicació del que preveu el Reglament d’obtenció de dades per la formació del Cadastre, obre un període d’informació pública pel termini d’un mes a partir del dia següent de la publicació del present avís a fi que els titulars de béns immobles inclosos en els polígons cadastrals del Quart de la Massana, que a continuació s’indiquen, puguin examinar les dades i les unitats cadastrals creades en aquests polígons i presentar-hi les al·legacions que considerin escaients dins el període d’exposició pública.

PolígonZones que compren

11Les Agudes – Les Canadilles

12Urb.Borda Fonta - C.R. Balcó de Casamanya

13Pleta de la Massana – C.R. Camp de Baix

14Urb. Besillosa i Costes de Teixidó

16La Closeta – Prat del Molí

17Zona Cap del Carrer – Escola Andorrana – Plaça de l’Església

18Urb. Borda Rutllan

19Urb. El Salze

20Escàs

21Casc Antic – Urb. La Mosquera

22Plaça...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR