Edicte del 30-11-2012 pel qual es fa pública la notificació de les resolucions preses per la Caixa Andorrana de Seguretat Social als titulars i/o representants legals de les empreses que no han pogut ser localitzats.

Edicte

1-Objecte.- Notificació pública de les resolucions de la Caixa Andorrana de Seguretat Social de reclamació de deute en concepte de cotització als titulars i/o representants legals de les empreses que no han pogut ser localitzats o als que no se’ls hi ha pogut notificar i que han esgotat el període voluntari de pagament.

- En la decisió de data 8 d’octubre del 2012, s’ha resolt procedir al compliment forçós en via de constrenyiment del deute de 7.585,30 euros (set mil cinc-cents vuitanta-cinc euros amb trenta cèntims) presentat per la senyora Adriana del Pilar Mejia Jaimes, propietària del negoci Distribucions Adriana, en concepte de les seves quotes de persona que realitza una activitat per compte propi (períodes febrer a desembre del 2011, gener a agost del 2012).

- En la decisió de data 8 d’octubre del 2012, s’ha resolt demanar el compliment forçós en via de constrenyiment del deute estimatiu de 16.000 euros (setze mil euros) en concepte de cotització del personal assalariat de la societat Industries Diverses, S.A. titular administrativa del comerç Apartament l’Àngel Blanc (períodes febrer a desembre del 2011, gener a setembre del 2012).

- En la decisió de data 12 d’octubre del 2012, s’ha resolt demanar el compliment forçós en via de constrenyiment del deute de 5.199,04 euros (cinc mil cent noranta-nou euros amb quatre cèntims) presentat pel senyor Gerard Berroya Del Cueto, president de la societat Casadevall & Berroya, S.L., en concepte de les seves quotes de persona que realitza una activitat per compte propi (períodes setembre a desembre del 2011, gener a setembre del 2012).

- En la decisió de data 8 d’octubre del 2012, s’ha resolt demanar el compliment forçós en via de constrenyiment del deute en part estimatiu de 11.235,86 euros (onze mil dos-cents trenta-cinc euros amb vuitanta-sis cèntims) en concepte de cotització del personal assalariat de la societat Disseny Electrònic Integral, S.L. titular administrativa del comerç Disseny Electrònic Integral (períodes setembre a desembre del 2011, gener a setembre del 2012).

- En la decisió de data 8 de novembre del 2012, s’ha resolt demanar el compliment forçós en via de constrenyiment del deute de 9.571,86 euros (nou mil cinc-cents setanta-un euros amb vuitanta-sis cèntims) presentat per la senyora Severine Fingal Ep. Bonin, presidenta de la societat Eco Parereria, S.L., en concepte de les seves quotes de persona que realitza una activitat per compte propi (períodes octubre a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR