Avís del 25 de juny del 2014 de convocatòria especial de la prova oficial de batxillerat (POB) per als alumnes del sistema educatiu andorrà.

Avís de convocatòria especial de la prova oficial de batxillerat (POB) per als alumnes del sistema educatiu andorrà

D’acord amb l’article 45 de la Llei d’ordenament del sistema educatiu andorrà, del 9 de juny de 1994; amb el Decret d’ordenament del nivell educatiu de batxillerat del sistema educatiu andorrà, del 21 de novembre del 2007; amb el Decret, del 3 de març del 2010, de modificació del Decret d’ordenament del nivell de batxillerat del sistema educatiu andorrà, del 21 de novembre del 2007, i amb el Decret regulador de l’obtenció del títol de batxiller per a candidats lliures, del 19 de gener del 2012, es fa pública la convocatòria especial de la prova oficial de batxillerat del sistema educatiu andorrà.

Requisits i accés a la convocatòria especial

  1. La realització de la prova oficial de batxillerat és un requisit indispensable per obtenir el títol de batxiller.

  2. Accedeixen a la convocatòria especial de la prova oficial de batxillerat:

    1. Els candidats declarats no aptes a la convocatòria ordinària i els candidats que desitgin millorar la nota de la prova oficial de batxillerat i consegüentment la qualificació final de batxillerat. En ambdós casos els candidats han de fer tots els exàmens. Es conserven els resultats obtinguts en la convocatòria especial.

    2. Els candidats que en cas d’absència degudament justificada relacionada amb un esdeveniment imprevisible i greu, independent de la seva voluntat, no s’hagin pogut presentar a algun examen corresponent a la convocatòria ordinària. En aquest cas els candidats han de sol·licitar, per escrit, a l’àrea encarregada dels exàmens oficials que se’ls conservin les notes obtingudes a la convocatòria ordinària. El comitè tècnic de batxillerat ha de resoldre aquesta demanda.

    3. Els candidats que en cas d’absència degudament justificada relacionada amb un esdeveniment imprevisible i greu, independent de la seva voluntat, no s’hagin pogut presentar a cap examen de la convocatòria ordinària. En aquest cas els candidats han de sol·licitar, per escrit, a l’àrea encarregada dels exàmens oficials l’accés a la convocatòria especial. El comitè tècnic de batxillerat ha de resoldre aquesta demanda.

      Convocatòria especial i exàmens de la prova oficial de batxillerat

      La prova oficial de batxillerat s’estructura en tres blocs formats per un conjunt d’exàmens en funció de la modalitat de batxillerat cursada. El bloc 1 correspon als exàmens de llengua, els blocs 2 i 3 corresponen als exàmens de les assignatures específiques de cada modalitat de batxillerat. Pel que fa al bloc 3, el candidat tria un dels dos exàmens proposats.

      S’especifica, a continuació, la llista d’exàmens de cada modalitat de batxillerat i el coeficient atribuït, la llengua de l’examen, el tipus d’examen, el percentatge de puntuació i el dia i l’hora dels exàmens.

      Batxillerat artístic i de la comunicació

      Bloc 1

      ExàmensCoefi-cientLlengua de l’examenTipus d’examenPercen-tatgeDia i hora de l’examen

      Llengua catalana4catalàescrit70%1 de setembre de les 11.30 a les 14.30 h

      oral30%5 de setembre a partir de les 8 h

      Llengua anglesa2anglèsescrit o bé100%2 de setembre de les 12 a les 15 h

      oral2 de setembre de les 12 a les 15 h

      Llengua castellana2castellàescrit o bé100%3 de setembre de les 12 a les 15 h

      oral3 de setembre a partir de les 12 h

      Llengua francesa2francèsescrit o bé100%4 de setembre de les 12 a les 15 h

      oral4 de setembre a partir de les 12 h

      El candidat decideix si vol passar els exàmens de llengua anglesa, francesa i castellana de manera escrita o oral. El candidat escull, com a mínim, un examen escrit i un altre d’oral.

      Bloc 2

      Arts plàstiques i gràfiques4 o 5francèsescrit70%2 de setembre de les 8 a les 11 h

      oral30%5 de setembre a partir de les 8 h

      Comunicació i realització audiovisual4 o 5catalàescrit70%3 de setembre de les 8 a les 11 h

      oral30%5 de setembre a partir de les 8 h

      El candidat escolar, en aquest bloc, ha de respectar els coeficients 5 i 4 tenint en compte la tria feta a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR