Edicte del 12/09/2013 pel qual s’aprova provisionalment la modificació de la unitat d’actuació de sòl urbà no consolidat N-06, a Pal.

Edicte

Vista la publicació de data 19 de setembre de 2012 del Decret legislatiu del text refós de l’articulat i de les disposicions transitòria, derogatòria i finals de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme, del 29 de desembre del 2000, modificada per la Llei 08/2006, del 21 de juny, per la Llei 06/2001, del 28 de juliol, i per la Llei 16/2012, del 31 de juliol.

Atès que de conformitat amb l’establert a l’article 106 de LGOTU s’ha de publicar l’acord provisional de modificació del Pla d’ordenació i urbanisme parroquial.

Atès que el POUP definia la unitat d’actuació N-06 com de sòl urbà no consolidat.

La modificació de la unitat d’actuació N-06 es fonamenta en la necessitat de flexibilitzar la consolidació d’aquesta UA i facilitar-ne l’execució dels projectes constructius i concretament en la modificació de les característiques edificatòries i urbanístiques per millorar l’impacte visual i l’adaptació a l’entorn. Amb el ben entès que es manté la volumetria i la viabilitat prevista pel POUP així com l’ocupació màxima, el sostre màxim edificable i la densitat edificatòria. A que es corregeix l’error en quant als usos principals permesos per adequar-los al reglament de construcció.

El Comú de la Massana, en la sessió ordinària de Consell de data 25 de juliol del 2013 ha adoptat aprovar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR