Edicte del 30-11-2010 pel qual es convoca un concurs públic per a la contractació d’una empresa per realitzar els treballs de subministrament, col·locació i manteniment de barreres a l’aparcament d’Abelletes (PB-183).

Edicte

Per acord de Junta de Govern de data 28 i 30 d’abril del 2010, el Comú d’Encamp vol procedir, mitjançant concurs públic a la contractació d’una empresa per realitzar els treballs de “Subministrament, col·locació i manteniment de barreres a l’aparcament d’Abelletes. (PB183)”.

Les empreses andorranes interessades a participar en el concurs podran retirar el plec de bases al Servei de Tràmits del Comú d’Encamp, després del pagament de 23,50 €.

Les ofertes s’han de presentar en un sobre tancat, on hi haurà de figurar de forma clara i evident el títol del concurs i la identificació del concursant abans de les 10H00 del dia 11 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR