Edicte del 28-04-2010 pel qual es publiquen les condicions generals del servei d’accés a Internet a través de la fibra òptica per a empreses.

Edicte

El Govern, vist l’acord del consell d’administració del Servei de Telecomunicacions d’Andorra del 22 d’abril del 2010, en la sessió del 28 d’abril del 2010, ha aprovat les condicions generals del servei d’accés a Internet a través de la fibra òptica per a empreses.

1 Introducció

Es publica, a fi de posar-ho en coneixement de tothom, les condicions generals del servei d’accés a Internet a través de la fibra òptica per a empreses.

2 Condicions Generals

Primera

OBJECTE

Aquestes condicions generals de contractació donen dret al client a gaudir d’un accés a través de la fibra òptica a la xarxa global d’Internet i als usos i els serveis que la dita xarxa global facilita.

Sense perjudici de les disposicions normatives d’aplicació imperativa que puguin estar vigents al Principat d’Andorra, la contractació d’aquest servei es regirà per aquestes condicions generals i per les particulars que li són associades.

Segona

DEFINICIONS

Servei d’accés a Internet a través de la fibra òptica per a empreses

Servei que permet al client l’abonament de connexió d’un accés a través de la fibra òptica a la xarxa global d’Internet i als usos i els serveis que dita xarxa global facilita.

Client

Titular del servei contractat; és a dir, dels drets i les obligacions derivats de la contractació amb el Servei de Telecomunicacions d’Andorra del servei d’accés a Internet a través de la fibra òptica per a empreses.

Tercer pagador

Persona física o jurídica que no té la condició de titular del servei d’accés i ús d’Internet per mitjà de la fibra òptica, però que té al seu càrrec el pagament de les factures corresponents a aquest servei.

Tercera

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ I PRESTACIÓ DEL CONSENTIMENT

  1. Condicions de contractació

    1.1. La persona que desitgi abonar-se al servei d’accés a Internet a través de la fibra òptica per a empreses, juntament amb la subscripció de les condicions generals i particulars, ha de presentar els documents següents:

    1.1.1. Persona física:

    1.1.1.1. Document oficial en vigor acreditatiu de la seva identitat.

    1.1.1.2. Posat el cas que es tracti d’una persona estrangera resident al Principat d’Andorra, a més del document esmentat al punt 1.1.1.1.anterior un document acreditatiu de la condició de resident.

    1.1.2. Persona jurídica:

    1.1.2.1. Acreditació de la inscripció de la Societat en el Registre públic corresponent.

    1.1.2.2. Acreditació dels poders de la persona física que sol·liciti l’accés al servei en nom i representació de la persona jurídica

    1.1.3. Tercer pagador:

    1.1.3.1. Document oficial en vigor acreditatiu de la seva identitat.

    1.2. El client o, si s’escau, el tercer pagador, haurà d’acreditar la seva condició de titular o cotitular indistint del compte bancari que figura indicat en les condicions particulars, obert en una entitat bancària radicada al Principat d’Andorra, en el qual hagin de ser domiciliats els rebuts derivats del servei.

    1.3. El Servei de Telecomunicacions d’Andorra tindrà la facultat d’exonerar el client o, eventualment, el tercer pagador, del lliurament de la totalitat o part de la documentació indicada, si ja disposés d’aquesta informació en el marc d’altres serveis contractats.

    1.4. La representació de les persones jurídiques haurà de recaure en una persona o unes persones amb facultats suficients de representació.

    1.5. El Servei de Telecomunicacions d’Andorra podrà sol·licitar la documentació complementària que consideri necessària per a la formalització correcta de la contractació del servei.

  2. Prestació del consentiment

    2.1. La prestació del consentiment per part del client i, si s’escau, per part del tercer pagador en el marc d’aquest servei, podrà ser duta a terme amb la utilització dels mecanismes següents: signatura autògrafa, via telefònica i via telemàtica.

    La possibilitat, per part del client i, si s’escau, per part del tercer pagador d’utilitzar un o diversos d’aquests mecanismes, dependrà de l’oferiment que en aquest sentit pugui fer-los en cada moment el Servei de Telecomunicacions d’Andorra.

    2.2. Prestació del consentiment mitjançant la signatura autògrafa

    Es tracta del mecanisme tradicional de prestació del consentiment, consistent en l’estampació física de la signatura autògrafa en els impresos que el Servei de Telecomunicacions d’Andorra posi a la disposició del client i, si s’escau, del tercer pagador.

    2.3. Prestació del consentiment via telefònica

    2.3.1. El client i, si s’escau, el tercer pagador, podran prestar el seu consentiment via telefònica, en el marc del present servei, mitjançant trucada de veu al número de telèfon que els sigui facilitat a aquest efecte pel Servei de Telecomunicacions d’Andorra.

    2.3.2. Per a la identificació correcta de l’interlocutor, el Servei de Telecomunicacions d’Andorra podrà utilitzar el procediment que estimi més oportú en cada moment i també atenent el tipus d’autorització.

    2.3.3. L’execució correcta per part de l’interlocutor de totes les instruccions que li siguin exigides, serà condició necessària per a l’acceptació d’aquest mecanisme de prestació del consentiment per part del Servei de Telecomunicacions d’Andorra.

    2.3.4. El client i, si s’escau, el tercer pagador, són els únics responsables de la conservació de la confidencialitat del procediment exigit pel Servei de Telecomunicacions d’Andorra, de les dades que els puguin ser sol·licitades en el marc d’aquest, així com de la seva utilització per part d’un tercer, fins i tot si se’n produís un mal ús.

    2.3.5. El consentiment prestat telefònicament al Servei de Telecomunicacions d’Andorra en el marc d’aquest servei, equivaldrà a la manifestació lliure i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR