Edicte del 24-4-2014 pel qual es convoca un concurs públic per contractar la instal·lació i explotació de màquines expenedores de begudes i aliments a les dependències comunals.

Edicte

Conforme a l’acord de la Junta de Govern adoptat en la sessió celebrada el dia 22 d’abril de 2014, el Comú d’Escaldes-Engordany convoca un concurs públic per contractar la instal·lació i explotació de màquines expenedores de begudes i aliments a les dependències comunals.

Al despatx de la Central de Compres del Comú (casa comuna, 4a planta, tel. 890854) les persones o empreses interessades podran obtenir el plec de bases que regirà el concurs i/o qualsevol informació complementària que vulguin requerir.

Les ofertes s’hauran de formalitzar conforme al previst al plec de bases i presentar al mateix despatx de la Central de Compres del Comú.

El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR