Edicte del 17/09/2013 pel qual es convoca un concurs públic per a la contractació d’una empresa per realitzar els treballs del “manteniment i reparació de la maquinària i aparells de control instal·lats als aparcaments comunals d’encamp”. pb198/13.

Edicte

Per acord de la Junta de Govern del dia 16 de setembre del 2013, el Comú d’Encamp vol procedir, mitjançant concurs públic, a la contractació d’una empresa per realitzar els treballs del “manteniment i reparació de la maquinària i aparells de control instal·lats als aparcaments comunals d’encamp”. pb198/13.

Les empreses andorranes interessades a participar en el concurs podran retirar el plec de bases al servei de Tràmits del Comú d’Encamp, després del pagament de 23,50€.

Les ofertes s’han de presentar en un sobre tancat, en què ha de figurar de forma clara i evident el títol del concurs i la identificació del concursant abans de les 10H00 del dia 23...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR