Edicte del 10-12-2013 pel qual es fa pública la notificació de les resolucions de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) als titulars i/o representants legals de les empreses i a les persones que realitzen una activitat per compte propi, que no han pogut ser localitzats i que presenten un deute en concepte de cotització.

Edicte

1-Objecte.- Notificació pública de les resolucions de la Caixa Andorrana de Seguretat Social als titulars i/o representants legals de les empreses i a les persones que realitzen una activitat per compte propi que no han pogut ser localitzats i que presenten un deute en concepte de cotització.

Cotitzacions de persones que realitzen una activitat per compte propi:

- Per resolució de data 13 de novembre de 2013, s’ha resolt procedir a l’execució forçosa del deute de 6.401,20 euros (sis mil quatre cents un euros amb vint cèntims) presentat pel senyor Omar Alaissaui Rivero en concepte de les seves cotitzacions com a persona que realitzava una activitat per compte propi (períodes de setembre a desembre de 2011 i de gener a desembre de 2012).

- Per resolució de data 10 de juny de 2013, la CASS ha acordat demanar l’execució forçosa del deute de 2.371,70 euros (dos mil tres cents setanta-un euros amb setanta cèntims) presentat pel senyor Carlos Alberto De Sousa Marinho en concepte de les seves quotes de persona que realitza una activitat per compte propi al negoci Restaurant Pa I Vi (períodes novembre i desembre de 2011, gener, octubre, novembre i desembre de 2012, febrer de 2013).

- Per resolució de data 20 de juny de 2013 s’ha acordat demanar l’execució forçosa del deute de 1.588,08 euros (mil cinc cents vuitanta-vuit euros amb vuit cèntims) presentat pel senyor Mohan Hundomal Babani en concepte de les seves quotes de persona que realitza una activitat per compte propi al negoci Electrònica Tuning (períodes de novembre i de desembre de 2010, de gener i de febrer de 2011).

- Per resolució de data 20 de juny de 2013 s’ha acordat demanar l’execució forçosa del deute de 7.990,82 euros (set mil nou cents noranta euros amb vuitanta-dos cèntims) presentat pel senyor Anil Kumar Babani Babani en concepte de les seves quotes de persona que realitza una activitat per compte propi al negoci Electrònica Tuning (períodes de novembre i de desembre de 2010, de gener, de febrer i de desembre de 2011, de març a desembre de 2012 i de gener a maig de 2013).

- Per resolució de data 26 de juliol de 2013 s’ha acordat demanar l’execució forçosa del deute 801,44 euros (vuit cents un euros amb quaranta-quatre cèntims) presentat pel senyor François Brachet en concepte de les seves quotes de persona que realitza una activitat per compte propi a la societat E.C. Grup, S.L. (períodes de març i maig de 2012).

- Per resolució de data 6 de setembre de 2013 s’ha acordat demanar l’execució forçosa del deute de 3.999,46 euros (tres mil nou cents noranta-nou euros amb quaranta-sis cèntims) presentat pel senyor Manuel Artur Vilares Monteiro en concepte de les seves quotes de persona que realitza una activitat per compte propi a l’empresa Alimentació Verd Fruit (períodes d’octubre, de novembre, de desembre de 2011, de gener a juliol de 2012).

- Per resolució de data 6 de setembre de 2013 s’ha acordat demanar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR