Avís del 24-10-2012 pel qual es recorden diverses disposicions relatives als serveis de recollida d’escombraries i de neteja dels carrers.

Avís

Amb la finalitat d’assolir un màxim de netedat als carrers de la nostra parròquia, a més dels serveis de recollida d’escombraries i de neteja dels carrers, és necessària la col·laboració de tots els ciutadans.

Per tal de donar compliment a les disposicions de l’Ordinació reguladora de la higiene pública, del 19 de desembre del 2007, i amb la voluntat del Comú d’Andorra la Vella d’informar el conjunt de ciutadans de les vicissituds que afecten a la gestió dels residus urbans, s’avisa del següent:

  1. Les escombraries així com el lliurament del paper i cartró s’han de dipositar a la via pública, d’acord amb l’establert a l’Ordinació reguladora de la higiene pública, del 19 de desembre de 2007, entre les 20 i les 22 hores.

  2. La recollida de trastos domèstics es realitza els dimarts i els divendres, prèvia reserva telefònica al número 873110.

  3. La gestió de la resta de residus no especificats en aquest avís es regularà d’acord amb l’establert a l’Ordinació reguladora de la higiene pública.

  4. El Comú d’Andorra la Vella disposa d’una deixalleria per als ciutadans de la parròquia...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR