Decret del 27-6-2013 d’aprovació del Reglament de modificació del Reglament sobre l’ús de les instal·lacions del centre esportiu.

Decret

Atès el que estableix l’article 6 del Reglament de data 18 de febrer de 2004 sobre l’ús de les instal·lacions del centre esportiu.

Vista la conjuntura social i econòmica actual, per agilitar la tramitació de baixes del Centre Esportiu d’Ordino i així disminuir el nombre de devolucions de rebuts de quotes.

El Comú d’Ordino, en sessió de Consell de Comú de data 27 de juny de 2013 ha aprovat el següent,

Reglament

de modificació del Reglament sobre l’ús de les instal·lacions del Centre esportiu

Article únic

Es modifica l’article 6 del Reglament sobre l’ús de les instal·lacions del Centre esportiu de data 18 de febrer de 2004, que queda redactat de la forma següent:

Article 6

Inscripcions

Les quotes de soci es giren per domiciliació bancària i sempre pel període avançat. La quota corresponent a la categoria grup es domicilia al soci principal. La quota corresponent al fons perdut es factura un sol cop conjuntament amb la primera facturació de la quota contractada. Cal tornar a abonar el fons si es torna a contractar amb el Centre després d’una baixa de més d’un any.

Les baixes s’han de comunicar per escrit, per correu electrònic o fax, no telefònicament, i en un termini màxim d’una setmana abans de la finalització del període contractat. En cas contrari, per norma general, s’abona el període complet i no s’accepten devolucions de rebuts domiciliats, excepte:

  1. El Comú podrà autoritzar la rescissió i baixa anticipada dels abonaments per motius degudament justificats amb el pagament dels períodes anteriors a la demanda segons la tarifa adequada a aquest període, en els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR