Reglament de 25-4-2013 regulador de les autoritzacions de terrasses de bar de la parròquia de Canillo.

Reglament

Article 1

Objecte

L’objecte d’aquest reglament és la regulació de les autoritzacions, el procediment pel seu atorgament i el règim d’ús de l’espai públic de terrasses i del seu mobiliari auxiliar amb la finalitat d’aconseguir un equilibri respectuós entre els diversos usos, objectes i elements que intervenen en l’ocupació de la via pública.

Article 2

Definicions

a ) Terrassa: S’entén per terrassa l’espai degudament autoritzat, ubicat en un lloc obert i lliure d’edificació, en domini públic o bé terreny d’us públic on s’ubiquen taules, cadires, para-sols, i d’altres elements com estufes jardineres o bé testos per a ús públic, i annexes a un establiment d’hostaleria, restauració o similar.

  1. Mobiliari: S’entén per mobiliari els objectes emprats per la instal·lació de les terrasses, ja siguin les taules, les cadires, les estufes, les jardineres, les mampares, els para-sols i d’altres elements similars. També s’inclou dins el mobiliari, l’escomesa elèctrica, il·luminació soterrada i cablejats, elements audiovisuals i d’altres de similars.

Article 3

Destinataris

Poden sol·licitar una llicència de terrassa de bar a la via pública tots els titulars d’establiments del ram de restauració mitjançant la corresponent sol·licitud adreçada a aquest Comú.

S’entén com a establiments de restauració els compresos als apartats 55.11.10, 55.30.10, 55.40.10, 55.40.20, i 55.40.30 de la classificació d’Activitats Econòmiques d’Andorra ( activitats d’hostaleria, restauració, bar i similars ).

En cap cas, s’autoritzaran llicencies de terrassa de bar a qui no disposi d’un registre de comerç i a l’ensems no estigui al corrent de les obligacions tributàries. El fet d’obtenir una autorització de llicència no comportarà cap dret pels períodes successius.

Qualsevol establiment autoritzat que per a qualsevol causa, resti tancat o fora de servei al públic en el termini de més de 30 dies naturals, es procedirà a la retirada de la terrassa per part dels serveis comunals, anant al seu càrrec les despeses que s’originin per aquestes tasques.

Així mateix no es retribuirà l’import de la llicència i aquesta restarà anul·lada

Article 4

Llicències

Els requisits necessaris per sol·licitar una llicència són els següents:

· Formalitzar una sol·licitud en model normalitzat que s’adjunta a aquest Reglament com annex 1, i adreçar-la al servei de tràmits del Comú de Canillo.

· Adjuntar a la sol·licitud el plànol de planta de la terrassa, amb indicació de la superfície a ocupar. En aquest plànol s’ha d’assenyalar els elements del mobiliari, així com una descripció de tots ells, i grafiar-hi les escomeses elèctriques.

· En el supòsit que s’incloguin estufes, s’han de detallar les seves característiques tècniques i físiques.

· Presentació gràfica de tots els elements que componen el mobiliari de la terrassa.

· Descripció dels elements florals o de les plantes

· Descripció dels elements de protecció de la via pública

· Compromís signat per part de la persona sol·licitant de subscriure una pòlissa de responsabilitat civil a què es fa referència a l’article 10, en el cas que la resolució per l’autorització de la terrassa de bar sigui favorable.

· Es prohibeix la cessió de la llicencia d’ocupació privativa de la via pública a tercers, llevat dels supòsits de transmissió per qualsevol títol del local o establiment que l’empara, sempre i quan exerceixi la mateixa activitat.

Article 5

Relació entre la terrassa i l’establiment

A partir de 6 taules de la terrassa, es limita la capacitat màxima de la terrassa, en funció de l’aforament o bé de la superfície de l’establiment a fi i efecte que es compleixin alguna de les següents limitacions:

La capacitat màxima de la terrassa no...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR