Avís del 22 de juny del 2011 pel qual es fa pública la convocatòria d’un procés de selecció per realitzar una estada formativa a la Missió Permanent d’Andorra a les Nacions Unides a Nova York.

Avís

Per acord de Govern del 22 de juny del 2011, es vol procedir a la convocatòria d’un procés de selecció per a la realització d’una estada formativa a la Missió Permanent d’Andorra a les Nacions Unides (Nova York), per una durada de 4 mesos (de setembre a desembre del 2011).

L’estada a la Missió Permanent d’Andorra a les Nacions Unides permetrà a l’estudiant adquirir el coneixement pràctic del funcionament d’una representació diplomàtica d’Andorra participant en l’activitat diària de la representació i col·laborant en les tasques del personal que inclouen:

- col·laboració en el desenvolupament dels projectes de la representació,

- col·laboració en la preparació de visites i d’actes oficials,

- participació en les reunions amb representants d’altres països o d’organismes internacionals,

- recerca d’informació i preparació de material i documentació,

- elaboració de notes o informes.

L’estudiant estarà sota la supervisió del superior jeràrquic de la Representació.

Els requisits que es tindran en compte per a l’atribució de les places són els següents:

- nacionalitat andorrana,

- estar cursant una formació en ciències polítiques o de l’Administració, economia, dret, comunicació o equivalent, el programa oficial de la qual inclogui la realització d’estades de formació,

- domini del català, i molt bon coneixement del francès, l’anglès i el castellà,

- domini de les aplicacions informàtiques a nivell d’usuari,

- es valorarà el coneixement de la pràctica de les relacions internacionals i de les organitzacions internacionals.

El Ministeri d’Afers Exteriors es farà càrrec de les despeses del desplaçament des d’Andorra al lloc de destí i de retorn un cop acabada l’estada i de l’allotjament al lloc de destí i del transport intern en el lloc de destí.

L’assegurança és a càrrec de la persona...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR