Edicte de 15 de juny de 2012 pel qual es notifica a la Sra. Rosa del RIO ESCRICHE, presidenta de la societat DIAZ DEL RIO, SL una convocatòria.

Edicte

Es notifica a la Sra. Rosa del RIO ESCRICHE, presidenta de la societat DIAZ DEL RIO SL, titular administrativa del negoci MADISON CAFÉ que, en data 25 d’abril de 2012, van formular denúncia davant el Servei d’Inspecció de Treball les Sres. Melanie Rachel HOLDEN i Gabrielle Luce LONGOBARDO i el Sr. Daniel Francisco ROSELLÓ GUTIÉRREZ, per presumptes infraccions a la normativa laboral vigent.

Per tal de resoldre la denúncia citada, el dia 11 de maig de 2012 el Servei d’Inspecció de Treball va lliurar una convocatòria a la seu del negoci MADISON CAFÉ, requerint la compareixença d’un responsable del negoci a les seves dependències pel dia 23 de maig de 2012 a les 10 hores. A aquesta convocatòria no va comparèixer ningú. Atesa la incompareixença a la convocatòria citada, s’adreçà una segona convocatòria, mitjançant el Servei de Nuncis, pel dia 11 de juny de 2011, convocatòria a la que tampoc va comparèixer ningú.

Ateses les incompareixences a les convocatòries citades, se us convoca novament per a que comparegueu el proper dia 6 de juliol de 2012, a les 9 hores, a les dependències del Servei d’Inspecció de Treball (Edifici de Serveis de l’Obac, C/ de les Boïgues, 2, 1r pis, Escaldes-Engordany. Telèfon 872092) o...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR