Edicte de 2 de juliol de 2013 pel qual es notifica al Sr. Josep Manuel DA CRUZ RUIZ, president del Club Karate Encamp-Pas de la Casa, una convocatòria.

Edicte

Es notifica al Sr. Josep Manuel DA CRUZ RUIZ, president del Club Karate Encamp-Pas de la Casa que en data 5 de maig de 2013, el Servei d’Inspecció de Treball va rebre denúncia d’un assalariat del club per presumptes infraccions a la normativa laboral vigent.

Per tal de resoldre la denúncia citada, el dia 17 de maig de 2013 el Servei d’Inspecció de Treball va adreçar una convocatòria al Sr. Josep Manuel DA CRUZ RUIZ, que fou lliurada a la bústia de la seu que el club té assignada al Complex esportiu i socio-cultural d’Encamp, requerint la seva compareixença, o la de qualsevol altre responsable del club delegat a l’efecte, a les dependències del Servei d’Inspecció de Treball, el dia 31 de maig de 2013. A aquesta convocatòria no va comparèixer ningú. Atesa la incompareixença a la convocatòria citada, es va adreçar una segona convocatòria mitjançant el mateix procediment però aquesta vegada a través del Servei de Nuncis de Govern, requerint novament la compareixença del Sr. Josep Manuel DA CRUZ RUIZ a les dependències del Servei d’Inspecció de Treball el dia 19 de juny de 2013, convocatòria a la que tampoc va comparèixer ningú.

Ateses les incompareixences a les convocatòries citades, es convoca novament al Josep Manuel DA CRUZ RUIZ per a que comparegui el proper dia 30 de juliol de 2013, a les 11,30 hores, a les dependències del Servei d’Inspecció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR