Edicte del 19-08-2013 pel qual s’anuncia que se sotmet a informació pública l’avaluació d’impacte ambiental i els altres documents del projecte que acompanyen la sol·licitud núm. 2078006 d’atorgament de llicència d’obres, presentada per SAETDE, per dur a terme les obres d’arranjament d’un tram de la pista Riberal, situada al domini esquiable Pas de la Casa-Grau Roig, sector del Grau Roig.

Edicte

Per acord de la Junta de Govern de data 14 d’agost de 2013, i per donar compliment a l’article 10.2.a del Reglament per a la realització de treballs o activitats que modifiquin l’estat actual del terreny, s’anuncia que se sotmet a informació pública l’avaluació d’impacte ambiental i els altres documents del projecte que acompanyen la sol·licitud núm. 2078006 d’atorgament de llicència d’obres, presentada per SAETDE, per dur a terme les obres d’arranjament d’un tram de la pista Riberal, situada al domini esquiable Pas de la Casa-Grau Roig, sector del Grau Roig, mitjançant el condicionament de terres de la mateixa zona d’afectació.

Les persones interessades poden consultar els referits documents a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR