Edicte B.A. del 17-6-2014 pel qual s’anuncia la segona pública subhasta del vehicle marca Audi, model A6 2.5 TDI QUATTRO i matrícula AND E8431.

Edicte

David Moynat Rossell, Batlle del Principat d’Andorra

Faig saber

Que en període d’execució de la sentència recaiguda en els autes civils B-1794-3/2011, instats per la representació processal de la societat Savand, SAU contra la Sra. Maria Lluisa Franco Abad, he acordat la venda en segona pública subhasta del vehicle marca Audi, model A6 2.5 TDI QUATTRO i matrícula AND E8431, que es troba dipositat a l’edifici Centre de negoci, carrer Manel Cerqueda i escaler, número 6, planta -3, d’Escaldes-Engordany.

L’esmentada subhasta tindrà lloc a la Cúria de la Batllia d’Andorra, Av. Tarragona, núm. 62 d’Andorra la Vella, el proper dia 21 de juliol del 2014 a les 9:30 hores.

El preu de sortida serà de 2.968 euros i les dites de 148 euros.

El bé subhastat s’adjudicarà al licitador més dient d’entre els que hi concorreran. El pagament s’haurà d’efectuar al comptat i en aquell mateix acte.

Cas de declarar-se deserta la subhasta es celebrarà una tercera subhasta amb una rebaixa del 20% del preu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR