Edicte del 09-06-2011 pel qual es convoca un concurs nacional per la selecció d’empreses per a executar treballs elèctrics d’alta i baixa tensió.

Edicte

FORCES ELÈCTRIQUES D’ANDORRA (FEDA) fa pública la convocatòria de concurs nacional, en modalitat ordinària i procediment obert, a la licitació del contracte de selecció d’empreses per a executar treballs elèctrics d’alta i baixa tensió.

Per a participar al concurs, els contractistes han de posseir la classificació administrativa de contractistes d’obra següent o equivalent: Grup H: Instal·lacions elèctriques – Subgrup H3: Línies de distribució en mitjana tensió (fins a 25.000 volts). Estacions transformadores de mitjana tensió a baixa tensió - Categoria: C.

Les empreses interessades poden retirar la documentació reguladora del concurs a la primera planta de l’edifici de serveis de FEDA, avinguda de la Barta, s/n, Encamp.

La presentació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR