Edicte de 2-06-2014 per a sotmetre a exposició públic el projecte de Pla Parcial de la unitat d’actuació UASUNC T12, radicada al Tarter.

Edicte

Vista la sol·licitud núm. 1044454 expedient 7221/2011 demanant l’aprovació del projecte de Pla Parcial de la unitat d’actuació UASUNC T12 del Pla d’ordenació urbanisme parroquial de Canillo, radicada al Tarter, instat per MOLINES IMMOBLES, S.L.UL

Vist que el projecte sotmès a aprovació ha obtingut la conformitat d’aquest Comú d’acord amb les previsions de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme, les generals del Pla d’ordenació i urbanisme parroquial de Canillo i les específiques de la unitat d’actuació afectada.

Vist el què disposa l’article 112.2 i 3 de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme conforme si el projecte obté la conformitat, el Comú fa públic el projecte de Pla Parcial, durant un termini de trenta dies als efectes que tots els administrats puguin consultar el projecte i, eventualment, formular al·legacions i observacions.

La Junta de Govern d’aquest Comú, reunida en sessió de 29 de juny del 2014 ha acordat sotmetre a informació pública...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR