Edicte B.A. del 05.06.14 el qual s’anuncia la subhasta pública d’una unitat immobiliària, situada a la urbanització Hort de Godi, Turó de Vila de la parròquia d’Encamp.

Edicte

Sònia TUMI SANCHEZ, Batlle del Principat d’Andorra,

Faig saber

Que en període d’execució de la sentència recaiguda en els autes del judici civil número EX-0593-6/2011, instat per la representació processal de l’entitat bancària Andbank contra els Srs. Nuno Xavier Boaventura Neto i Liliana Capitao Marques Neto, he acordat la venda en (primera) pública subhasta de la unitat immobiliària número 47, apartament planta segona porta quarta, plaça d’aparcament assenyalat amb el número 4 i un traster assenyalat amb el número 4 de la planta -1, tot formant part de l’edifici “Xalet Mestral” de la urbanització Hort de Godi, situat al Terme de Turo de Vila, parròquia d’Encamp, tenint en compte que segons el nou pla urbanístic de la Parròquia referida l’unitat immobiliària es troba classificada com a sòl urbà consolidat SUCc Godi 4a/b, quedant a disposició de les persones interessades el corresponent certificat urbanístic lliurat per l’Hble. Comú d’Encamp, amb les restants dades d’interès.

L’esmentada subhasta tindrà lloc a la Cúria de la Batllia, Av. Tarragona, núm. 62 d’Andorra la Vella, el proper dia 22 de juliol de 2014 a les 12´00 hores.

El preu de sortida serà de 158.753,58...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR