Edicte del 20-02-2014 pel qual es convoca un concurs per contractar els treballs de millora de les instal·lacions d’electricitat i de climatització de l’edifici de la Comella.

Edicte

Objecte: Per acord del Consell d’Administració del Servei de Telecomunicacions d’Andorra (Andorra Telecom), del 20 de febrer del 2014, es procedirà, mitjançant concurs Nacional, en modalitat Ordinària, a l’adjudicació del contracte pels treballs de millora de les instal·lacions d’electricitat i de climatització de l’edifici de la Comella.

Les empreses exclusivament andorranes interessades en participar al concurs, poden sol·licitar el plec de bases en format electrònic mitjançant correu a l’adreça compres@andorratelecom.ad.

Les ofertes s’han de presentar en sobre tancat i lacrat a l’àrea de Compres d’Andorra Telecom, c/ Mossèn Lluís Pujol, 8-14, primera planta, de Santa Coloma, abans del dia 4 d’abril del 2014, a les 12:00 hores.

L’obertura del sobre A...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR