Edicte del 20-07-11 pel qual es fa públic el concurs per dur a terme els treballs d’execució de les obres d’Arranjament de voravies de particulars al carrer Sant Jordi del Pas de la Casa - Projecte núm. 439.

Edicte

El Comú d’Encamp, per acord del Consell de Comú de data 7 de juliol de 2011, convoca un concurs públic per dur a terme els treballs d’execució d’obra d’“Arranjament de voravies de particulars al carrer Sant Jordi del Pas de la Casa - Projecte núm. 439”, mitjançant la modalitat de contractació ordinària i la forma d’adjudicació per concurs.

Les empreses consultores andorranes interessades a participar al concurs, poden retirar al despatx d’atenció al públic i tràmits de l’edifici administratiu del Comú d’Encamp, situat a la plaça dels Arínsols s/n d’Encamp, previ pagament de 117,20 euros, la documentació següent:

· Document 1: Plec de Clàusules Administratives Particulars

· Document 2: Plec de Prescripcions Tècniques Particulars

· Document 3: Pressupost

· Document 4: Quadre de preus unitaris

· Document 5: Plànols

Les ofertes s’han de presentar en un sobre tancat on hi haurà de figurar de forma clara i evident...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR