Edicte de data 15-12-2010 pel qual s’anuncia que el document “Projecte d’urbanització corresponent al Pla Especial de les unitats d’actuació SURB-06 i SURB-17” se sotmet a informació pública.

Edicte

Per tal de donar compliment al que preveu l’article 10 del “Reglament per a la realització de treballs o activitats que modifiquin l’estat actual del terreny”, de data 25 de juliol del 2001 modificat en la disposició final quarta de la modificació del “Reglament de Construcció” de data 8 d’abril del 2009, s’anuncia que el document “Projecte d’urbanització corresponent al Pla Especial de les unitats d’actuació SURB-06 i SURB-17”, se sotmet a informació pública a partir de la data de publicació d’aquest edicte al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra i fins al dia 14 de gener del 2011.

Els interessats podran consultar el referit document a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR