Edicte B.A. del 2-09-13 pel qual s’anuncia la subhasta pública de la unitat immobiliària vivenda tríplex número A-8, juntament amb una plaça d’aparcament tancada, de l’edifici Pal Residencial, situada a Pal, parròquia de La Massana.

Edicte

Jaume Tor Porta, Batlle del Principat d’Andorra,

Faig saber

Que en període d’execució de la sentència recaiguda en els autes del judici civil número EX-0247-1/2010, instat per la representació processal de l’entitat bancària Banca Privada d’Andorra, SA contra el Sr. Alejo Lopez Real, he acordat la venda en (primera) pública subhasta de la unitat immobiliària vivenda tríplex número A-8, juntament amb una plaça d’aparcament tancada, de l’edifici Pal Residencial, situada a Pal, parròquia de La Massana, segons dictamen pericial que consta en autes.

L’esmentada subhasta tindrà lloc a la Cúria de la Batllia, el proper dia 5 de novembre del 2013 a les 9’50 hores.

El preu de sortida serà de 341.621,09 Euros i les dites de 17.081,05 Euros.

El bé subhastat s’adjudicarà al licitador més dient d’entre els que hi concorreran. El 30% del preu de sortida s’haurà de fer efectiu en aquell mateix acte, i la resta en el termini de quinze (15) dies.

Cas de declarar-se deserta la subhasta es celebrarà una segona subhasta amb la rebaixa del 20% del preu de sortida de la primera i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR