Edicte de 6-2-2014 per la contractació d’un(a) auxiliar en educació infantil eventual per un període d’11 mesos, per al Departament de Social i Joventut del Comú de Canillo.

Edicte

La Junta de Govern del Comú de Canillo, reunida en sessió de 6 de febrer de 2014 ha acordat la contractació d’un(a) auxiliar en educació infantil eventual per un període d’11 mesos, per al Departament de Social i Joventut.

El lloc de treball s’inclou dins la categoria d’agent de l’administració de caràcter eventual, de conformitat amb el que preveu l’article 6 de la Llei de la Funció Pública.

Els requisits per poder optar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana o nacionals espanyols, francesos i portuguesos indistintament.

- Tècnic especialista en educació infantil o equivalent: FP2, CFGS,BTS i similars.

- Tècnic auxiliar en educació infantil o equivalent: FP1, CAP, BEP, CFGM i similars.

- Domini del català

- Acreditació mitjançant certificat mèdic oficial que no pateix cap tipus de malaltia infectocontagiosa o d’un altre tipus, que pugi afectar la salut dels infants i dels altres treballadors.

Es valoraran els següents aspectes:

- Posseir els títols de monitor de lleure, i el de primers auxilis.

- Posseir formació en seguretat i higiene en el treball

- Tenir experiència justificada documentalment en activitats esportives, infantils i de lleure, i d’altra experiència en l’àmbit infantil.

- Ser resident a la parròquia de Canillo.

Les persones interessades en cobrir aquesta plaça han d’adreçar una sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de la Casa Comuna, acompanyada del currículum vitae, amb tota la documentació justificativa corresponent, el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR