Decret del 18-12-2019 pel qual s' aprova el Reglament del Registre del Cos d' Educació.

Fecha de publicación27 Diciembre 2019
Fecha18 Diciembre 2019
SecciónGovern
Número de Gaceta110
GR20191219_15_20_43

Decret

Decret del 18-12-2019 pel qual s' aprova el Reglament del Registre del Cos d' Educació.

Exposició de motius

La Llei 8/2019, del 7 de febrer, del Cos d' Educació crea, a l' article 10, el Registre del Cos d' Educació, que depèn del ministeri competent en matèria d' educació. La disposició final tercera de la Llei mana el Govern a aprovar el reglament regulador d' aquest Registre en el termini de sis mesos a comptar de la data d' entrada en vigor de la Llei.

En aquest sentit, el Reglament determina les dades personals i de vinculació amb l' Administració dels professionals del Cos d' Educació i la relació de personal i els llocs de treball del Cos d' Educació que formen part del Registre.

Així mateix, regula els responsables de la custòdia dels expedients personals i en quines condicions s' ha d' exercir aquesta custòdia.

Finalment, el Reglament també determina les condicions de l' exercici dels drets d' accés, de rectificació, de supressió i d' oposició del titular de l' expedient personal en els termes previstos a la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals.

A proposta de la ministra d' Educació i Ensenyament Superior, i en execució de l' acord de Govern del dia 18 de desembre del 2019,

Decreto

Article únic

S' aprova el Reglament del Registre del Cos d' Educació, que entrarà en vigor l' endemà que es publiqui al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra.

Reglament del Registre del Cos d' Educació

Article 1. Objecte

1. L' objecte d' aquest Reglament és regular el contingut i el funcionament del Registre del Cos d' Educació establert a l' article 10 de la Llei del Cos d' Educació.

2. El Registre del Cos d' Educació és un fitxer en suport informàtic i en paper en què hi ha centralitzades les dades de tots els professionals del Cos esmentat, amb la relació dels llocs de treball corresponents. Les dades personals que consten al Registre s' obtenen de la persona interessada o del ministeri que tingui atribuïdes les competències de la funció pública i les dades administratives s' obtenen del ministeri competent en matèria d' educació o del ministeri que tingui atribuïdes les competències de la funció pública, segons correspongui.

Article 2. Dades del Registre

Les dades de cada professional del Cos d' Educació que figuren al Registre del Cos esmentat són les següents:

a) Dades personals: nom i cognoms de cada membre, data i lloc de naixement, gènere, número de passaport o de document d' identitat oficial, adreça actual, telèfons, correu electrònic i persona de contacte.

b) Dades administratives: data d' ingrés a l' Administració general, afectació actual, llocs de treball ocupats anteriorment, permisos administratius, resolucions de mobilitat, excedències, formacions, nomenaments i cessaments, carrera professional, expedients disciplinaris, conclusions que es deriven dels reconeixements mèdics previstos legalment i, si escau, les situacions administratives que se' n derivin.

c) Altres dades facultatives que el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR