Avís 21-1-2020 pel qual es fa públic el nomenament definitiu de treballadors públics de caràcter indefinit que han conclòs el període de prova.

Fecha21 Enero 2020
Fecha de publicación22 Enero 2020
SecciónGovern
Número de Gaceta5
GN20200121_10_49_56

Avís

Avís 21-1-2020 pel qual es fa públic el nomenament definitiu de treballadors públics de caràcter indefinit que han conclòs el període de prova.

Vist la Llei 1/2019, del 17 de gener, de la funció pública, i especialment els articles 47 i 48;

Vist l' article 53 punt 6 del Reglament de selecció, promoció i carrera professional del 10 de novembre del 2004.

Vist l' acord de Govern del 28 de desembre del 2018 mitjançant el qual es nomenà agents de l' Administració de caràcter indefinit en període de prova a les persones següents:

" Canales Cervera, Cristina

" Prado Gutiérrez, Maria Teresa

" Gómez Iglesias, Javier

" Douiri Alcocer, Sonia Fatima

" Ferrer Jaureguizar, Xavier

" Fernàndez Flecha, Clara

Vistos els comunicats dels superiors jeràrquics dels Departaments on estan adscrits els treballadors públics de caràcter indefinit esmentats anteriorment, en què s' exposa que han conclòs satisfactòriament els períodes de prova;

La Secretària d' Estat de Funció Pública fa públic el nomenament definitiu dels treballadors públics de caràcter indefinit següents:

" Sra. Cristina Canales Cervera, treballadora social, adscrit al Departament d' Afers Socials, amb efectes de data de l' 1 de gener del 2019.

" Sra. Maria Teresa Prado Gutiérrez, monitora, adscrit al Departament d' Afers Socials, amb efectes de data de l' 1 de gener del 2019.

" Javier Gómez Iglesias, monitor, adscrit al Departament d' Afers Socials, amb efectes de data de l' 1 de gener del 2019.

" Sonia Fàtima Douiri Alcocer, monitora, adscrit al Departament d' Afers Socials, amb efectes de data de l' 1 de gener del 2019.

" Xavier Ferrer Jaureguizar, Cap d' àrea d' operacions, Departament de Sistemes d' Informació, amb efectes de data de l' 1 de gener del 2019.

" Clara Fern'ndez Flecha, tècnica dinamitzadora Política Lingüística, del Departament de Política Lingüística, amb efectes de data...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR