Edicte del 6-5-2020 pel qual es procedeix a la publicació de la convocatòria de proves de selecció, per ingressar a la Carrera judicial cobrint cinc places en el càrrec de batlle, dues de les quals de reforç.

Fecha06 Mayo 2020
Fecha de publicación12 Mayo 2020
Número de Gaceta63
SecciónConsell Superior de la Justícia
CSP20200508_11_00_37

Edicte

Edicte del 6-5-2020 pel qual es procedeix a la publicació de la convocatòria de proves de selecció, per ingressar a la Carrera judicial cobrint cinc places en el càrrec de batlle, dues de les quals de reforç (tercera convocatòria edicte publicat el 31-10-2018, Bopa Núm. 64 any 2018).

Vist l' edicte del 4-3-2020 (Bopa Núm. 19 any 2020 publicat el 5 de març de 2020),

Vist l' acord del Consell Superior de la Justícia de data 1-4-2020 (Bopa Núm. 43 any 2020 publicat el 1 d' abril del 2020),

Vist l' acord del Consell Superior de la Justícia de data d' avui pel qual s' acorda aixecar la suspensió acordada en data 1-4-2020 i atès que l' administració de la justícia ha acumulat un retraç important en la tramitació dels procediments judicials, es procedeix a publicar una convocatòria de proves de selecció per ingressar a la Carrera judicial cobrint dues places més amb el càrrec de batlle.

La ubicació actual dels llocs de treball és a la Batllia, Avinguda Tarragona, n' 58-62, d' Andorra la Vella.

De conformitat amb allò que preveu l' article 66 de la Llei Qualificada de la Justícia, l' accés a la carrera judicial es regeix pels principis d' aptitud tècnica, mèrits propis i igualtat entre tots els andorrans que reuneixen les condicions generals que estableix aquesta Llei. El procés de selecció respon als principis d' objectivitat, publicitat i transparència. Les proves i l' ingrés a la carrera judicial es portaran a terme seguint les fases estipulades en les bases de la present convocatòria i en la normativa aplicable. Consisteix en la superació d' una valoració psicotècnica d' un concurs oposició i la superació de la formació complementària i especifica en les fases que s' indiquen en aquestes bases, per part dels aspirants que reuneixin els requisits exigibles.

Sol·licituds:

Les persones interessades han d' adreçar una sol·licitud a la Secretària General del Consell Superior de la Justícia, situada al Carrer Prat de la Creu, núm. 8, despatxos 304-305 d' Andorra la Vella, acompanyada:

- del currículum vitae actualitzat, juntament amb la documentació original i amb suport electrònic (clau USB o altres suport ) que acrediti els mèrits i els requisits que es vulguin al·legar dels establerts en les bases de la convocatòria,

- de la còpia del passaport andorrà,

- dels certificats d' antecedents penals i mèdic oficial d' Andorra,

- de la declaració jurada:

- de no estar incurs en les causes d' incompatibilitats que regula l' article 69 de la Llei Qualificada de la Justícia

- de no estar processat o inculpat per delictes dolosos, o imprudents vinculats a l' exercici de la funció pública o jurisdiccional, mentre no s' hagi produït l' absolució o bé no s' hagi sobresegut la causa.

La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 15-6-2020. L' hora límit serà a les 15 hores d' aquest dia i correspon a l' hora de tancament del Consell Superior de la Justícia.

A la Secretària General del Consell Superior de la Justícia es facilitarà la informació addicional sobre les responsabilitats i l' abast del lloc de treball.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Andorra la Vella, 6 de maig del 2020.

Vist i plau,
President
Enric Casadevall Medrano

Bases de la convocatòria al procés selectiu d' ingrés a la carrera judicial per a cobrir cinc places en el càrrec de Batlle, dues de les quals de reforç.

Aquest procés selectiu d' ingrés a la Carrera judicial per a cobrir cinc places en el càrrec de batlle, dues de les quals de reforç, es regeix per les disposicions:

" de la Llei Qualificada de la Justícia, del 3 de setembre de 1993, amb el seu text refós aprovat per el Decret legislatiu del 24-5-2017,

" del Reglament de l' Estatut dels membres de les carreres judicial i fiscal aprovat pel Consell Superior de la Justícia per acord del 15-1-2020, publicat en el BOPA núm. 4 de data 16-1-2020

" i segons el temari aprovat per acord del Consell Superior de a Justícia de data 29 d' abril del 2015 publicat en el Butlletí Oficial del Principat d' Andorra núm. 39 de data 13 de maig del 2015.

Consisteix en la superació d' una valoració psicotècnica, d' un concurs oposició i la superació de la formació complementària i especifica en les fases que s' indiquen en aquestes bases, per part dels aspirants que reuneixin els requisits exigibles.

0.-Fase de la convocatòria

0.1) Els requisits necessaris dels aspirants per poder optar a la convocatòria són:

a) Nacionalitat andorrana.

b) Estar en possessió com a mínim d' un títol de nivell 4 del Marc Andorrà de titulacions d' ensenyament superior en l' àmbit del dret, lliurat o reconegut pel Govern.

En el cas que la titulació d' ensenyament superior s' hagi obtingut amb anterioritat al 31 de desembre del 2015, és suficient per accedir a la carrera judicial o fiscal estar en possessió d' un títol de nivell 3 del Marc Andorrà de titulacions d' ensenyament superior en l' àmbit del dret, lliurat o reconegut pel Govern.

c) Estar en plena possessió dels drets civils i polítics.

d) No estar condemnat per delictes dolosos, o imprudents vinculats a l' exercici de la funció pública o jurisdiccional, mentre no s' hagi produït la cancel·lació dels antecedents penals.

e) No estar processat o inculpat per delictes dolosos, o imprudents vinculats a l' exercici de la funció pública o jurisdiccional, mentre no s' hagi produït l' absolució o bé no s' hagi sobresegut la causa.

f) No estar incurs en les causes d' incompatibilitat que regula l' article 69 de la Llei qualificada de la Justícia.

g) No tenir impediments físics o psíquics...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR