Avís B.A. del 15 d’abril del 2014 per emplaçar a les persones que tinguin interès directe per presentar-se com adherents en la demanda instada davant de la Secció Administrativa, pels Srs. Jaume i Sofia Fiter Soler.

Avís

En compliment d’allò que disposen els articles 43 i 25 de la Llei de la Jurisdicció Administrativa i Fiscal, es fa públic que la Sra. Carme Solà Molero, Procuradora dels Tribunals, actuant en nom i representació dels Srs. Jaume i Sofia Fité Soler, ha presentat escrit de demanda davant de la Batllia d’Andorra, Secció Administrativa, contra la resolució de la C.T.U Núm. 146774/2014 de data 18 de febrer del 2014, que resol desestimar el recurs d’alçada formulat contra el Decret d’aprovació definitiva del Pla Parcial de la unitat d’actuació UASUNC-C13 del Poup de Canillo, publicat al Bopa núm. 57 del 4/12/2013, en relació a la revisió dels límits, respecte a Casa Roig, i ordenar comunicació a través de la unitat esmentada, als efectes que es doni accés a altres terrenys no considerats del Pla parcial, i la suspensió cautelar del mateix.

L’expedient s’ha repertoriat amb el número AD-0033-1/2014.

Per Providència de data d’avui aquesta Batllia ha...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR