Avís B.A. del 17 de juny del 2013 per emplaçar a les persones que tinguin interès directe per presentar-se com adherents en la demanda instada davant de la Secció Administrativa, per les Societats As de Pic, Sau i Immobiliària Punt i Apart, Sau.

Avís

En compliment d’allò que disposen els articles 43 i 25 de la Llei de la Jurisdicció Administrativa i Fiscal, es fa públic que la Sra. Carme Solà Molero, Procuradora, dels Tribunals andorrans, actuant en nom i representació de les societats As de Pic, Sau i Immobiliària Punt i apart, Sau; ha presentat escrit de demanda davant de la Batllia d’Andorra Secció Administrativa, contra la resolució núm. 133404/2013 de data 29 de maig del 2013, adoptada pel MI Govern d’Andorra, que desestima el recurs d’alçada interposat contra la denegació d’acollir-se al règim especial de consolidació tributària per l’exercici 2012.

L’expedient s’ha repertoriat amb el número AD-0060-1/2013.

Per Providència de data d’avui aquesta Batllia ha decidit admetre a tràmit la demanda jurisdiccional.

Atenent a allò que estableixen els referits articles, el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR