Edicte de 5-6-2014 per la contractació d’un (a) auxiliar en educació infantil eventual per un període de 11 mesos, per al Departament de Social i Joventut.

Edicte

La Junta de Govern del Comú de Canillo, reunida en sessió de 5 de juny del 2014 ha acordat la contractació d’un(a) auxiliar en educació infantil eventual per un període de 11 mesos, per al Departament de Social i Joventut.

El lloc de treball s’inclou dins la categoria d’agent de l’administració de caràcter eventual, de conformitat amb el que preveu l’article 6 de la Llei de la Funció Pública.

Els requisits per poder optar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana o nacionals espanyols, francesos i portuguesos indistintament.

- Tècnic especialista en educació infantil o equivalent: FP2, CFGS,BTS i similars.

- Tècnic auxiliar en educació infantil o equivalent: FP1, CAP, BEP, CFGM i similars.

- Domini del català

- Acreditació mitjançant certificat mèdic oficial que no pateix cap tipus de malaltia infectocontagiosa o d’un altre tipus, que pugi afectar la salut dels infants i dels altres treballadors.

Es valoraran els següents aspectes:

- Posseir els títols de monitor de lleure, i el de primers auxilis.

- Posseir formació en seguretat i higiene en el treball

- Tenir experiència justificada documentalment en activitats esportives, infantils i de lleure, i d’altra experiència en l’àmbit infantil.

- Ser resident a la parròquia de Canillo.

Les persones interessades en cobrir aquesta plaça han d’adreçar una sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de la Casa Comuna, acompanyada del currículum vitae, amb tota la documentació justificativa corresponent, el certificat mèdic oficial a que s’ha fet referència, fotocòpia...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR