Edicte del 15-12-2010 pel qual es notifica que s’ha dictat resolució contra l’entitat jurídica TARGET AUTOMOTIVE, representada pel Sr. Jan Rijks.

Edicte

Faig saber que el ministre d’Economia i Finances, el 3 de març del 2010, ha dictat resolució contra l’entitat jurídica TARGET AUTOMOTIVE, representada pel Sr. Jan Rijks, en virtut de l’acta de contenciós del 7 de gener del 2010, número 12/10, la part dispositiva de la qual diu així:

“Disposa, en aplicació de l’article 247, apartat 3 a) de la Llei 5/2004 del Codi de Duana, imposar a l’entitat jurídica TARGET AUTOMOTIVE, representada pel Sr. Jan Rijks, una sanció igual a dos mil quatre-cents vuitanta-nou euros amb cinquanta-dos cèntims (2.489,52 euros).

De conformitat amb l’establert a l’article 124 del Codi de l’Administració, contra aquesta resolució pot interposar-se recurs d’alçada en el termini màxim de tretze dies hàbils a comptar de l’endemà de la seva notificació. En virtut dels articles 50 i 129 del Codi de l’Administració, la interposició de recurs d’alçada...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR