Edicte del 10-1-2012 pel qual es fan públiques diverses disposicions de la Cònsol Major en matèria de delegació de signatura i funcions.

Edicte

Vista la llei de Govern de data 15 de desembre de 2000, disposició addicional segona, apartat quart, que modifica l’article 34 del Codi de l’administració;

La Cònsol Major de la parròquia d’Escaldes-Engordany

Disposa

  1. En la seva absència, conforme a l’article 10.4 de l’Ordinació d’organització i funcionament dels comuns; delegar la signatura per a assumptes de tràmit corrent (correspondència, certificats, fes de vida, baixes de cens, etc.) als membres de la Junta de Govern. La precedència s’estableix d’acord amb l’ordre protocol·lari establert entre els consellers.

  2. En la seva absència o quan li sigui expressament sol·licitat, conforme a l’article 32 de la Llei qualificada del matrimoni; delegar les seves funcions en la celebració dels matrimonis civils a qualsevol dels membres del Consell de Comú.

  3. Conforme a l’article 3 de la Llei 8/2005 dels agents de circulació comunals; delegar les facultats que li atorga aquesta Llei a la Sra. Nuria Barquin Fierro.

  4. Conforme a l’article 19.4 de la Llei de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR