Edicte del 13 de febrer del 2018 per a la contractació d' un agent de l' Administració de caràcter eventual per ocupar una plaça per al lloc de treball de tècnic en sanejament de les aigües, adscrit al Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat.

Fecha de publicación21 Febrero 2018
Fecha13 Febrero 2018
SecciónGovern
Número de Gaceta10
GP20180213_11_29_00

Edicte

El Govern en la sessió del dia 7 de febrer del 2018 va acordar la contractació d' un agent de l' Administració de caràcter eventual per ocupar una plaça per al lloc de treball de tècnic en sanejament de les aigües, adscrit al Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter eventual d' acord amb els termes previstos en l' article 4.3 de la Llei de la Funció Pública, i la durada del contracte serà d' acord amb els termes previstos en l' article 88 punt 1 de la Llei de la Funció Pública.

Amb l' ànim de donar a conèixer al màxim nombre d' interessats, es publica l' edicte per cobrir una plaça per al lloc de treball de tècnic en sanejament de les aigües, adscrit al Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-IX del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 26.136,67 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder optar a la convocatòria són:

'" Tenir la nacionalitat andorrana.

'" O bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició d' agent de l' Administració de caràcter indefinit, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà.

'" Titulació d' ensenyament superior estatal, com a mínim al nivell 2 del MATES, en enginyeria tècnica relacionada amb l' obra civil i el medi ambient o estudis equivalents.

'" Estar en possessió de permís de conduir B1.

Els coneixements requerits per a ocupar el lloc de treball són els següents:

Domini del català

'" Coneixements del castellà, del francès i de l' anglès

'" Domini d' aplicacions informàtiques a nivell d' usuari (Word, Excel, Internet, Access, Arc Gis 8 o 9, AutoCad, & )

Les persones interessades han d' adreçar una sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de l' edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, d' Andorra la Vella, precisant el número de referència 12/2018, acompanyada dels documents que es relacionen a continuació:

- Currículum amb la relació de tots els llocs de treball ocupats amb anterioritat, l' organització contractant, els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR