Edicte del 4 de desembre per a la contractació d' un agent de l' Administració de caràcter eventual per ocupar una plaça en el lloc de treball metge forense, adscrit a l' Àrea de Medicina Legal i Forense del Departament d' Interior del Ministeri de Justícia i Interior.

Fecha de publicación14 Enero 2015
Fecha12 Enero 2015
SecciónGovern
Número de Gaceta2
ge27002013

Edicte

El Govern en la sessió del dia 17 de setembre del 2014 va acordar la contractació d' un agent de l' Administració de caràcter eventual, per cobrir temporalment una plaça vacant en el lloc de treball metge forense, adscrit a l' Àrea de Medicina Legal i Forense del Departament d' Interior del Ministeri de Justícia i Interior. La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter eventual d' acord amb els termes previstos en l' article 4.3 de la Llei de la funció pública, i la durada del contracte serà d' acord amb els termes previstos en l' article 88 punt 2 de la Llei de la Funció Pública.

Amb l' ànim de donar a conèixer al màxim nombre possible d' interessats, es publica l' edicte per cobrir una plaça en el lloc metge forense, adscrit a l' Àrea de Medicina Legal i Forense del Departament d' Interior del Ministeri de Justícia i Interior.

Aquest lloc de treball correspon al nivell XI del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 31.105,62 euros distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder optar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament.

- Titulació d' ensenyament superior oficial d' estat en l' àmbit de la medicina reconeguda, com a mínim, al nivell 2 del MATES.

Els coneixements requerits per ocupar el lloc de treball són els següents:

- Domini del català.

- Coneixements del castellà, del francès i de l' anglès.

- Coneixement a nivell d' usuari dels programes informàtics: Word, Excel, Lotus Notes, PowerPoint i Internet.

Les persones interessades han d' adreçar una so...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR